dinsdag 3 januari 2012

Oud en Nieuw (en meer)

Eindelijk een nieuw berichtje van ons.
Afgelopen paar dagen is JW bij ons op bezoek geweest. Het was anders dan anders omdat C er niet meer is, daardoor was het ook emotioneel, maar wel erg mooi.
We hebben van JW een schilderij gekregen die C gemaakt heeft in het behouden huis, deze gaan we een heel mooi plekje geven zodat wel elke keer weer even aan haar kunnen denken.
De 28e stonden JW & HJ op de latten in Portes du Soleil. De sneeuw en het weer was perfect, een super gave dag. Op de achtergrond zie je de Dents du Midi, op de hoogste punt hebben C, F, JW & HJ in 2009 gestaan.


De dag erna was het slecht weer, perfect voor een chill day.
De 30e hebben JW en HJ de garage opgeruimd, dat werd wel tijd want we konden niet meer bij de fietsen. De hottub die nog een keertje in de tuin moet ligt nu in de kelder en de lampen die eigenlijk al in de tuin moesten staan zijn op de garage gezet (nog veel te doen in 2012).
We hebben samen een Medtronic tafel in elkaar gezet (yes eindelijk een project af), die ook al een tijdje in de garage stond. Nu hebben we weer ruimte die gevuld kan worden met nieuwe tools ;-) ... tuinfrees.... (F vreest er voor)

De 31e was het tijd voor carbit schieten en oliebollen bakken en terugkijken op 2011. We hebben C herdacht, hieronder een filmpje erover:

De dag erna was het weer een chill day en hebben we chineese lampionnen opgelaten met teksten erop.
De 2e ging JW weer naar huis (duty calls)

Allemaal een Super 2012 toegewenst vanuit Swiss.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten